top of page
Your Venue.jpg

YOUR VENUE

In 2019 hebben wij Your Venue opgericht uit onze liefde voor muziek en het organiseren van evenementen. Door de komst van de Corona crisis is Your Venue zich gaan specialiseren in livestreams, videoproducties en content creatie voor social media. Bij Your Venue verzorgen we verschillende diensten. Deze maken we helemaal op maat naar jouw wensen. We laten onze creativiteit en passie graag de vrije loop, hierdoor creëren we elke weer iets unieks.

Wie zitten erachter Your Venue?

Maar wie zijn de mensen achter Your Venue? Dat zijn wij, Juliette en Murphy. Wij vertellen je graag iets meer over onszelf, zodat je ons wat beter leert kennen.

 

Ik, Murphy, ben al sinds het begin van mijn loopbaan werkzaam als zzp’er in de ICT op het gebied van netwerken en beveiliging. In heb gewerkt als projectleider en consultant bij grote organisaties zoals KPN, Gemeente Rotterdam, en verschillende grote banken in België en Luxemburg. Daarnaast ben ik ook eigenaar geweest van O’Neill Summercamps. Hier organiseerde ik surfkampen aan de Brouwersdam. Tevens ben ik eigenaar geweest bij Beware Beach, een bedrijf wat strandactiviteiten organiseert. Als fanatiek kitesurfer en snowboarder had ik zelf veel affiniteit met deze bedrijven.

 

Door mijn passie voor muziek en evenementen, heb ik in 2019 Your Venue opgericht om muzikale evenementen te verzorgen voor feesten, groepen, en bedrijven. Tegenwoordig bieden we ook livestreams, video en content creatie aan. Met name het verzorgen van livestreams heeft veel raakvlakken met mijn ICT-achtergrond. Dit komt ten goede voor de technische invulling. Sinds mijn jeugd is fotografie en video altijd een grote hobby geweest die nu uitgegroeid is naar een professioneler niveau. Ik heb dus van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Ik, Juliette, heb jarenlange ervaring in de horeca, zowel in de keuken, als in de bediening, en als leidinggevende. Ik heb de opleiding Leisure and Hospitality gevolgd met de focus op de organisatie van evenementen. Je zal er dan ook niet raar van staan kijken dat ik in het verleden mijn eigen bedrijf heb gehad in de evenementen branche. Hierbij focuste ik mijzelf vooral op de gehele beleving van een evenement. In het verleden heb ik veel verschillende samenhangende thema-evenementen georganiseerd. Ik laat graag mijn creativiteit de vrije loop om iedereen een hele ervaring te geven.

 

Daarnaast ben ik enorm leergierig en erg nieuwgierig. Ik vind het leuk om me te verdiepen in verschillende onderwerpen. Naast mijn Leisure and Hospitality opleiding heb ik ook een cursus edelsmeden gedaan en een basisopleiding psychologie afgerond aan de NTI. Je kan dus wel stellen dat ik veel verschillende interesses heb. Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik mijn creativiteit volledig de vrije loop kan laten met film en fotografie. Mijn sterke kant is dat ik er echt achter probeer te komen wie onze klant is en wat zij willen uitdragen. Op deze manier maak ik van iedere opdracht iets unieks, passend bij de klant.

Voorgaande successen van Your Venue

Wij hebben al veel evenementen, livestreams, fotografie en videoproducties mogen verzorgen. Zo hebben wij voor Visser Watersport een professionele online workshop over lierenonderhoud georganiseerd voor hun publiek. Hierbij heeft Your Venue ook de online marketing verzorgd, welke wij hebben ondersteund met professionele promotie video’s en teasers. Ook heeft Your Venue de kerstshow georganiseerd bij de Cleenne Mossel. Met het gebruik van vijf camera’s, vier microfoons, een geluidsman werd deze kerstshow een enorm succes. Tevens hebben wij met Het Glaezen Huus laten zien dat wij een livestream 24/7 op afstand kunnen laten draaien.

bottom of page