top of page
Citrus Fruits

Unieke livestreams, videoproducties én fotografie

Your Venue is ontstaan uit liefde voor muziek en het organiseren van evenementen. Bij Your Venue staat onze passie voor creativiteit centraal. Wij bieden verschillende diensten aan waarbij wij onze creativiteit de vrije loop laten. Van livestreams en filmproducties tot fotografie en het organiseren van evenementen, bij Your Venue zit je goed.

Livestreams in Zeeland

Wat is livestreaming? Bij livestreaming kan geluid en video direct via het internet beluisterd én bekeken worden. Livestreaming maakt het mogelijk om belangrijke bijeenkomsten bij te wonen zónder fysiek aanwezig te zijn. Met een livestream creëer je meer zichtbaarheid. Hierdoor bereik je een groter publiek. Your Venue is gevestigd in Zeeland. Is Zeeland te ver weg? Of heb je zelf een andere locatie in gedachte? Dan rijden wij jouw kant op met onze bus. Ook biedt Your Venue mobiele livestreams aan met de professioneel ingerichte livestream bus. Hierdoor is Your Venue in staat om zowel binnen als buiten jouw livestream te verzorgen. Door onze 5G router is het mogelijk om vrijwel overal te streamen. Met Your Venue’s eersteklas apparatuur en snelle internetverbinding is een professionele livestream gegarandeerd.

Videoproducties, Fotografie én Evenementorganisatie

Naast livestreaming biedt Your Venue ook betaalbare videoproducties en fotografie aan. Of het nu om een bedrijfsfilm of content voor social media gaat, bij ons ben je aan het juiste adres. Met onze professionele apparatuur maken wij hoogwaardige content en producties op maat. Your Venue gelooft erin dat ieder persoon en bedrijf uniek is. Daarom gaan we met jou aan de slag om een uniek concept te creëren. We luisteren naar jouw input en laten onze creativiteit hierop los.

 

Hulp nodig bij het organiseren van een evenement? Ook dan kun je bij Your Venue terecht. Wij organiseren evenementen voor de zakelijke én particuliere markt. Natuurlijk kun je tijdens dit evenement ook gebruik maken van onze andere diensten. Your Venue verzorgt met alle liefde een livestream, videoproductie, of de fotografie van het evenement. We denken graag met je mee. Your Venue zorgt ervoor dat haar diensten helemaal op maat zijn gemaakt voor jou.

Livestream

#HETNIEUWEVERSCHIL

bottom of page