top of page
videoproductie.jpeg

Een videoproductie en/ of bedrijfsvideo laten maken? 

Videoproductie bedrijsvideo

Wij gebruiken onze creativiteit graag voor het produceren van video’s. Wij produceren video’s voor ieder doel. Van aftermovies en promotiefilms, tot bedrijfsvideo’s en video content. Wij luisteren graag naar jullie ideeen en denken graag mee hoe wij jullie bedrijf of concept het best mogelijk verwerken in een pakkende videoproductie en/ of bedrijfsvideo.

Proces van de videoproductie en/ of bedrijfsvideo

Your Venue zorgt ervoor dat de videoproductie en/ of bedrijfsvideo van A tot Z geregeld is. Op deze manier creëren we een videoproductie die jullie bijvoorbeeld kunnen inzetten op je social media kanalen en/ of op jullie website. Het proces van een videoproductie en/ of bedrijfsvideo bestaat uit een aantal stappen.

  1. Concept ontwikkeling

Om erachter te komen wat jullie in gedachten hebben, plannen we een afspraak met jullie in. Tijdens deze afspraak kijken we naar jullie wensen en de bijbehorende mogelijkheden. Tevens is het belangrijk om jouw doelgroep te identificeren zodat we een pakkende boodschap kunnen bedenken. We gaan tijdens deze afspraak samen met jou aan de slag om het concept van de video vorm te geven. Een goed concept is het halve werk. We combineren jouw ideeën met onze creativiteit om zo een unieke videoproductie en/ of bedrijfsvideo te creëren.

   2. Opstellen script, shotlist en draaiboek

Er komen veel dingen kijken bij het produceren van een videoproductie en/ of bedrijfsvideo. Zo ook het script, de shotlist en het draaiboek. We gaan aan de slag om een pakkend script op te stellen die aansluit bij het concept.

 

Ook zullen we een shotlist opstellen. Tijdens het opstellen van de shotlist kijken we naar welke shots het beste passen bij de videoproductie. Zijn dat close-ups, medium shots, full shots of wide shots? Daarnaast bepalen we welke fragment audio-ondersteuning nodig hebben.

 

Tevens is het opstellen van een draaiboek een essentieel onderdeel tijdens dit stadium van de videoproductie en/ of bedrijfsfilm. Met een draaiboek zorgen we ervoor dat alles op de videoproductie dag volgens plan verloopt.

   3. De videoproductie dag

Tijdens de videoproductie en/of bedrijfsfilm dag zullen we het concept gaan uitwerken tot video. We maken gebruik van verschillende camera’s en zorgen ervoor dat de videoproductie goed belicht is. We combineren professionele apparatuur met creativiteit én vakmanschap.

   4. Postproductie

Na de videoproductie dag monteren we het geschoten beeldmateriaal tot een unieke video. Eventueel kunnen wij de video voorzien van motion graphics, zoals het integreren van tekst of logo’s. De integratie van logo’s is uitermate geschikt voor bedrijfsvideo’s voor op je website of social media kanalen.

Een Your Venue videoproductie en/ of bedrijfsvideo

Your Venue creëert jouw videoproductie en/ of bedrijfsvideo voor een betaalbare prijs. Naast het gebruik van reguliere camera’s, bieden wij ook de mogelijkheid om een drone te gebruiken. Met een drone leggen we spectaculaire beelden vast vanuit een uniek perspectief.

 

Een groot voordeel van videoproducties en/ of bedrijfsfilm is dat deze breed inzetbaar zijn. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, trouwerij of content voor social media. Voor privé gebruik of voor zakelijk gebruik. Wij maken onze diensten op maat.

bottom of page