top of page
drone .jpg

Professionele luchtfoto’s of video’s laten maken met een drone

Met behulp van een drone krijg je beelden vanuit een uniek perspectief. Your Venue biedt luchtfoto’s en video’s van hoge kwaliteit. Hiermee kan je jouw bedrijf, evenement, vastgoed of woning echt de aandacht trekken want, met een drone maak je sensationele beelden die mensen niet snel zullen vergeten.

 

Met een drone creëer je een uniek marketinginstrument die op vele gebieden inzetbaar zijn. Bij Your Venue maken we gebruik van hoogwaardig drone apparatuur waardoor jullie altijd verzekerd zijn van professionele luchtfoto’s en/ of video’s. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met jullie mee hoe we jullie concept het beste tot zijn recht laten komen. Wij zijn gevestigd in Zeeland maar werken ook buiten Zeeland. Doordat wij gecertificeerd zijn mogen wij met onze drones door heel Europa vliegen

Onze luchtvloot

Onze luchtvloot bestaat uit twee type drones. Waaronder de DJI Mavic Pro 2 en de DJI Inspire 2. De DJI Mavic Pro 2 is wat compacter en gebruiken wij vooral voor verkenning van het gebied ook gebruiken wij deze drone als het niet mogelijk is om met de DJI Inspire 2 in het gebied op te stijgen. Hoewel het bijna altijd mogelijk is om met onze DJI Inspire 2 te vliegen. Zowel met beiden drones is het mogelijk om in 4K en HD te filmen en luchtfoto’s te maken tot 20 megapixel.

 

De DJI Inspire 2 is een professionele camera drone die ideaal is voor luchtfoto’s en video’s. De drone heeft een extra lange vliegtijd en is uit te rusten met hoogwaardige camera lenzen. Door de verwisselbare lenzen is er extra veel mogelijk en dat maakt het beeld nog spectaculairder. Door de hoofwaardige camera en de quadcopter met intrekbaar landingsgestel is het mogelijk om de camera 360 graden in het rond te draaien.  De DJI Inspire 2 is een drone die door twee piloten bestuurd kan worden. Dit is mogelijk door de ingebouwde FPV-camera waardoor er altijd zicht is waar de drone naartoe vliegt. Door de dual-operator modus is het mogelijk om de piloot de drone te besturen terwijl de andere piloot zich volledig kan concentreren op het schieten van de luchtfoto’s of video. De topsnelheid van de DJI Inspire 2 ligt op 108 km per uur en met een bereik van maar liefst 7 kilometer.  Het is ook mogelijk om direct te livestreamen van onze drone. Voor verschillende evenementen is dit ideaal en is het mogelijk bij ons om zowel vanaf de grond en de lucht jullie evenement te livestreamen.

Your Venue is volledig gecertificeerd als dronepiloot.

Sinds januari 2020 is het verplicht om een vliegbewijs te halen om met een drone te kunnen vliegen. Wij van Your Venue vermelden met trots dat wij volledig gecertificeerd zijn als dronepiloot. Wij houden ons aan alles reglementen en veiligheidsregels die worden gesteld door de Europese Unie. De vliegbewijzen zijn geldig in alle landen van de Europese Unie hierdoor is het mogelijk om door heel Europa te kunnen vliegen. Dit is erg belangrijk want, werken met een niet gecertifieerde dronepiloot kan tot hoge boetes leiden. Bij Your Venue wordt alles uit handen genomen en zijn jullie ervan verzekerd dat zowel met de veiligheid en regelgeving alles in orde is.

Drone luchtfoto.png
Drone video.png
bottom of page