top of page
streaming

Wat is livestreaming?

Je kan bij Your Venue terecht voor professionele livestreams. Maar wat houdt livestreaming precies in? Livestreaming is een techniek waarbij geluid én video direct via het internet bekeken en beluisterd kan worden. De afgelopen jaren is de populariteit van livestreaming enorm gestegen. Ook de uitbraak van het Corona virus heeft bijgedragen aan het populairder worden van livestreaming.

 

Livestreaming maakt het mogelijk om belangrijke bijeenkomsten bij te wonen zónder fysiek aanwezig te zijn. Van bruiloften, tot zakelijke bijeenkomsten, tot uitvaarten; door middel van een livestream kan je het evenement bijwonen. Wij hebben het ons doel gemaakt om zowel bedrijven als particulieren te ondersteunen door middel van een livestream.

Waarom een livestream?

  • Waarom je een livestream nodig hebt? Precies om de volgende redenen:

  • Met een livestream bereik je een groter publiek. Door middel van een livestream krijgen potentiële bezoekers alvast een voorproefje van wat je in petto hebt.

  • Je kan een livestream gebruiken ter vervanging van een fysiek evenement. Een livestream maakt het mogelijk om online samen te zijn. Op deze manier kan iedereen aanwezig zijn, waar dat in andere gevallen niet mogelijk is. Of het nu wegens de corona crisis is of omdat iedereen zich op een andere plek in het land of op de wereld begeeft. Met een livestream ben je op afstand zonder dat je de afstand voelt.

  • Met een livestream ontstaat er meer zichtbaarheid, oftewel meer exposure. Het is aan jou om te bepalen of je de livestream naderhand online laat staan. Op deze manier genereer je steeds meer kijkers.

Tegenwoordig zijn de opties voor livestreaming eindeloos. Livestreaming is tegenwoordig mogelijk op allerlei kanalen. Laat je kijkers via Instagram, Facebook, YouTube, Zoom, LinkedIn of je eigen website meekijken naar je livestream. Voor de streaming van persoonlijke evenementen is het ook mogelijk om een privé livestream te creëren voor de door jou gewenste kijkers. Denk hierbij aan persoonlijke gelegenheden zoals een bruiloft of een evenement.

Een livestream helemaal voor jou op maat

Bij Your Venue zijn de livestreaming-opties eindeloos. Wij maken gebruik van professionele apparatuur, waaronder licht, geluid, meerdere camera’s en speciale streaming hardware. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden om livestreaming te combineren met foto’s, PowerPoint presentaties, vooraf opgenomen video’s en nog veel meer. Wij maken jouw livestream helemaal op maat naar jouw wensen.

 

Bij Your Venue zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nu een livestream is voor een bruiloft of voor een zakelijk evenement, bij Your Venue ben je aan het juiste adres. De kosten van een livestream hoeven niet hoog te zijn. Wij denken graag met je mee om een professionele en passende livestream te creëren.

bottom of page