top of page

Livestream studio Sea U

Met een livestream zorg je ervoor dat je zakelijke evenement direct via het internet bekeken kan worden. Door livestreaming is het mogelijk om belangrijke bijeenkomsten bij te wonen zónder fysiek aanwezig te zijn. Een voordeel van livestreaming is dat je hiermee als bedrijf meer zichtbaarheid creëert. Hierdoor bereik je een groter publiek. Your Venue’s eigen livestream studio is gevestigd in Oudorp, in Zeeland. In onze livestream studio in Zeeland verzorgen wij professionele én betaalbare livestreams.

Your Venue Livestream studio in Zeeland

In onze livestream studio in Zeeland zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij maken tijdens onze livestreams gebruik van een standaard cameraopstelling. Wil je graag extra camerastandpunten tijdens jouw livestream? Of heb je extra microfoons nodig voor jouw livestream? Geen enkel probleem, Your Venue biedt de mogelijkheid voor uitbreiding van camera’s en microfoons. In Your Venue’s livestream studio in Zeeland zijn verschillende technici aanwezig die de livestream in goede banen zullen leiden.

 

De zakelijke livestream wordt gestreamd op het door jouw gewenste platform. Tegenwoordig is livestreaming namelijk mogelijk op allerlei kanalen. Kies je voor Instagram, Facebook, YouTube, Zoom, LinkedIn of toch je eigen website? Of kies je voor een privé livestream waarbij alleen de door jouw gewenste kijkers de livestream kunnen bekijken? We helpen je graag in je keuze voor het meest geschikte livestream-platform.

 

Wij bieden ook de mogelijkheid om logo’s te integreren in jouw livestream. Op deze manier is jouw bedrijfslogo goed in beeld tijdens de gehele zakelijke livestream.

Een goed verzorgde livestream

Heb je een achtergrond in gedachte die je graag in je livestream terugziet? Dan gebruiken wij een green screen om de achtergrond van de livestream naar jouw wensen aan te passen. Eventueel kunnen we met een green screen kunnen iedere achtergrond projecteren die je maar wilt hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om een PowerPoint te projecteren. Met een PowerPoint-projectie ondersteun je de presentatie die je geeft tijdens de livestream. Dit maakt het overzichtelijk voor je livestream-kijkers.

 

Je zult redelijk wat tijd doorbrengen in onze livestream studio in Zeeland. Daarom zorgen wij voor een standaard verzorgingspakket met drank/koffie. Wil je ook graag een hapje eten voor, tijdens of na de livestream? Dan verzorgt we met alle liefde een heerlijke lunch of diner voor jou.

Een zakelijke livestream op maat

Wil je een zakelijke livestream op komen nemen in de onze livestream studio in Zeeland? Dan zullen we van tevoren contact met je opnemen om een plan te maken. Zo weten wij precies wat jouw wensen zijn. Door onze eindeloze livestream-opties kunnen wij je livestream helemaal op maat maken. Wij denken graag met je mee.

livestream studio zeeland
Betaalbare livestream studio Zeeland
livestream studio zeeland
bottom of page